Xanthaangom E415 25kg - Woele.nl

Xanthaangom E415 25kg

Levertijd: onbekend.
incl. btw 0.00 Uitverkocht


Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Aantal








Xanthaangom E415 25kg
Xanthaangom E415 25kg

Xanthaangom is een natuurlijke bakverbeteraar die de viscositeit / stroperigheid van een glutenvrij baksel verbetert.
Toevoegen van xanthaangom verbetert de textuur, maakt het object minder kruimelig. 
Geschikt voor mensen met een koemelkallergie of kippenei allergie.
Het vervangt de functie van gluten. Xanthaangom heeft weinig tot geen smaak
en ontstaat door fermentatie met behulp van de Xanthomonas Campestris bacterie uit suiker en melasse.
Naast het toevoegen aan baksels is xanthaangom ook heel goed te gebruiken voor het verdikken van vloeistoffen en sauzen.
Doseer met mate en voeg tot maximaal 1% xanthaangom toe.
Meng de xanthaangom eerst met alle andere droge ingrediënten uit het recept en daarna de vloeibare ingrediënten toevoegen.

Voedingswaarde: Per 100g:
Energie 810kJ/193kcal
Vet 0,0g
Waarvan verzadigd 0,0g
Koolhydraten 4,6g
Waarvan suiker 0,0g
Vezels 77,5g
Eiwit 5,0g
Zout 0,0g






 

 





Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN