Scherpe prijzen

Verwerking binnen 1 á 2 dagen

Breed assortiment

Voor particulier en bedrijf

Ruilen en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@woele.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product retourneren? Dat is geen probleem. Er kan hiervoor contact opgenomen worden met info@woele.nl.  De kosten voor terugzending van het product zijn voor eigen rekening.  Zodra het geretourneerde product in goede staat is ontvangen en verwerkt, zal de refund in gang gezet worden. Als er nog vragen zijn over het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@woele.nl. We helpen graag om ervoor te zorgen dat het retourproces soepel verloopt.

Ja, er zijn verzendkosten verbonden zijn aan het retourneren van een product. De kosten hangen af van de verzendmethode die u hebt gekozen.

 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@woele.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Ja, het is belangrijk dat het product in de originele verpakking wordt geretourneerd of geruild. Hiermee bedoelen we dat het product in de originele staat moet worden geretourneerd, met alles wat bij het product is geleverd. De verpakking moet ook in goede staat zijn, zonder scheuren, gaten of beschadigingen.

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Woele
Marconistraat 107

2809 PG Gouda

De waardering van www.woele.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 438 reviews.