Vegan drinking chocolate 70% orange
Veganistische bean to bar chocolade drink 70% sinaasappel.Een luxe, intrigerende mix van eersteklas pure bean-to-bar chocolade en sinaasappel.
Een tijdloze klassieker! De verse citrus nuances wekken je seances subtiel op alsof
je in een mediterrane sinaasappeltuin staat te juichen onder de zon.
De drinkchocolade stamt uit de mythische rituelen van Maya's en Azteken.
Tegenwoordig wordt de chocolade van Casa Kakau op dezelfde manier gemaakt van geselecteerde cacaobonen
en bruin suikerriet, suiker zoals eeuwen geleden toen het werd geïntroduceerd in royalty's in heel Europa.
Dit pure, 100% natuurlijke product dat geen lecithine, gehydrogeneerde of palmolie, gluten of andere kunstmatige stoffen bevat.
Zo bereid je het met een espressomachine:
Voeg 2 lepels chocoladekorrels toe aan ongeveer 140ml water*. Klop krachtig.
Verwarm het met het stoompijpje van de espressomachine om de chocolade te smelten.
Giet het heet in een kopje of mok. Videodemonstratie kunt u hier bekijken.
Hoe bereid je het op een hete plaat: Voeg 3 lepels chocoladekorrels toe in een kleine steelpan.
Smelt de chocolade voorzichtig en voorkom aanbranden.
Voeg ongeveer 200ml water* toe en klop krachtig.
Giet het heet in een mok. Kruiden die bij dit recept passen zijn chili, roze peper of kaneel.
* In plaats van water kan er ook kokos-, amandel-, soja-, haver-, rijstdrink of een andere melkvervanger gebruikt worden
en gewone melk kan natuurlijk ook. Het is erg lekker hoor zelf gemaakte chocolade"melk" met echte chocolade!
"Interfood & Drink" -wedstrijd Gouden medaillewinnaar 2018
Chocolade: Veganistisch, glutenvrij en zonder lecithine, palm olie, melk en soja.
Cacaobestanddelen min. 70%
Netto gewicht: 200g
Ingrediënten: cacaobonen rechtstreeks afkomstig uit Ecuador, bruine rietsuiker.
Voedingswaarde: | Per 100g: |
---|---|
Energie | 2289kJ/574kcal |
Vet | 39g |
Waarvan verzadigd | 30g |
Eiwit | 8g |
Koolhydraten | 41g |
Waarvan suiker | 33g |
Zout | 0g |