Vegan bio bean to bar chocolade hazelnoot puur - Woele.nl

Vegan bio bean to bar chocolade hazelnoot puur

Vegan bio bean to bar chocolade hazelnoot puur
Vegan bio bean to bar chocolade hazelnoot puur
3.49
InStock
 
Staffelprijzen
2x
€ 3.35 p/s


4x
€ 3.15 p/s


6x
€ 2.99 p/s


Prijzen zijn inclusief btw.

Craft, bean-to-bar chocolate hazelnut gianduja

Veganistische biologische bean to bar chocolade hazelnoot.

Een origineel familierecept van chocolade van boon tot reep, handgemaakt van geselecteerde cacaobonen van één origine.
Steen gemalen en gerijpt volgens de oude traditionele manieren van chocolade maken.
Hazelnoten hebben een prachtige smaak die goed past bij donkere chocola.
Deze combinatie brengt de bloemige tonen van Zuid-Amerikaanse cacaobonen in evenwicht met de
nootachtige smaak van geroosterde hazelnoten. Gemakkelijke manier om elke dag speciaal te maken!

Gianduja (of Gianduia) is oorspronkelijk de naam van chocolade met hazelnoot-creme uit Turijn (Piemonte).
Uitgevonden door Caffarel in 1852.

Chocolade: Vegan en zonder lecithine, palmolie, gluten, melk en soja.
Cacaobestanddelen min. 57%
Netto gewicht: 70g

Ingrediënten: cacaobonen*, bruine rietsuiker*, cacaoboter*, hazelnoten*
* gecertificeerd biologisch.
Opmerking: kan sporen van noten bevatten.

Voedingswaarde: Per 100g:
Energie 2418kJ / 578kcal
Vet 39,14g
Waarvan verzadigd 30g
Eiwit 8g
Koolhydraten 49,2g
Waarvan suiker 39,5g
Zout 0,1g









 
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN