Volkoren havermeel glutenvrij.
20000g geleverd in fabrieksverpakking.
Havermeel wordt gemaakt van fijn gemalen haver korrels.
Gebruik havermeel als vervanger voor tarwemeel.
Het is een bron van eiwitten en vezels.
Heerlijk voor het maken van cakes, quiches, wafels, koekjes, pannenkoeken of energierepen.
Het is minder geschikt voor het bakken van brood, omdat het geen gluten bevat.
Naast dat havermeel gebruik kan worden om lekker mee te bakken, is het ook zeer geschikt om te gebruiken
als verdikkingsmiddel.
Gebruik:
Glutenvrij havermeel is een goede vervanger van het glutenrijke tarwemeel.
voor het maken van cakes, quiches, wafels, koekjes, pannenkoeken of energierepen.
Raadpleeg het recept voor de juiste hoeveelheid.
Ingrediënten:
glutenvrije havermeel
Voedingswaarde: | Per 100g: |
---|---|
Energie | 1530kJ/365kcal |
Vet | 6,9g |
Waarvan verzadigd | 1,2g |
Koolhydraten | 56g |
Waarvan suiker | 1,3g |
Vezels | 11g |
Eiwit | 14g |
Zout | 0,0g |