Andere leuke websites

Andere leuke websites

Maine Coon cattery

De Maine Coon is een halflangharige kat die in verschillende kleuren voorkomt. Hij is een grote, krachtige kat. Dit ras is afkomstig uit Noord-Amerika. Vroeger dachten ze dat de Maine Coon een kruising was tussen katten met wasberen(racCoons). Biologisch gezien is dat natuurlijk niet mogelijk. Omdat de meeste katten voor kwamen in is de staat Maine, werden ze Maine Coons genoemd. De Maine Coon is een ras dat op natuurlijke wijze is ontstaan en is hierdoor één van de natuur rassen.

 


 
Slim Slabbetje is hét adres waar je snel, gemakkelijk en voordelig de slabbetjes van Dura-Bib kunt bestellen.
Deze zijn van de allerbeste kwaliteit waterdicht textiel, vrij van schadelijke chemicaliën en bovendien zacht en comfortabel voor het kind.
De slabben zijn verkrijgbaar in in twee maten en in meer dan 30 verschillende varianten met vrolijke tekeningen van Sally Huss.
Uniek aan deze slabbetjes is dat de onderkant door middel van 4 drukknoopjes in een waterdicht opvangbakje veranderd kan worden,
dat zich na gebruik laat uitvouwen om de slab eenvoudig schoon te maken.

Logistiek kan slimmer en schoner

Fietskoeriers.nl is de eerste én enige pakketbezorging op de fiets die bezorgt door heel Nederland.
Ons doel is de logistiek in Nederlandse steden slimmer en schoner in te richten.
En hoe kan dit beter dan met de fiets? Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum.

De Gorkumse Fietskoerier

Fietskoeriers zijn dé oplossing voor (pakket)bezorging in de stad. Ze zijn snel, duurzaam en het overige verkeer niet tot last.
Waar auto’s en bestelbusjes moeite hebben om de stad in en uit te komen, zijn fietskoeriers zo op de plek van bestemming.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN